Feest vd
Korte Keten '23: Fotoverslag

Op zaterdag 13/05 ging het Feest vd Korte Keten door. Het was tevens de eerste verjaardag van het burgerinitiatief van TraGer vzw, dat wekelijks op zaterdag een korte keten markt organiseert in de Stadsboerderij Hunnegem.
Naast het groot korte-keten-kraam van de organisatie zelf, waren er 23 extra standhouders. Bezoekers namen graag een kijkje tussen de verschillende boeren/producenten en ambachtslui.

Ons vrijwilligersteam had ook een flinke picknick verzorgd, met producten recht van bij de boer. Daarmee installeerden de mensen zich graag in de boomgaard. Er waren knusse plekjes voorzien, met bankjes en dekentjes, voor elk wat wils. Kinderen klein en groot genoten van de vrije, open plek en konden nieuwsgierig rondlopen.

Als vzw voor een duurzame transitie in en rond Geraardsbergen, hebben we de voorbije maanden heel wat werk verzet om die te kunnen realiseren. Het doet ons plezier om zoveel geïnteresseerde bezoekers te zien op onze activiteit.

Ons weliswaar klein maar sterk team vrijwilligers heeft pákken werk verzet, waarvoor onze opperste dank! Zonder hen konden we dit niet doen.

We kijken er al naar uit om een volgende activiteit te kunnen organiseren.
Intussen allen welkom op onze wekelijkse Korte Keten Markt in de Stadsboerderij HUnnegem, telkens op zaterdag van 10u tot 13u.